Skönhetskliniken

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vårskönhetsklinik utför det mesta inom skönhet och estetik. På vår skönhetsklinik arbetar certifierad personal som behandlar områdena botox, fillers och behandling av microtoxin och bodysculpting. Skönhetsklinikenspersonal är kända för deras specialisering och moderna metoder på behandlingar inom estetik.
Vårklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Vi vill alltid att du ska trivas med ditt besök och din behandling som du utför på vår skönhetsklinik. Vi vill bli ett förstahandsval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg.BODY - Attica Medical Spa

Filler Göteborg
Det finns en mängd olika skönhetskliniker i Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, utan att vara en legitimerad klinik. På vår skönhetsklinik finns erfaren och legitimerad behandlingspersonal som behandlar dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Vår skönhetsklinik har alltid en vision och mål att våra legitimerade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.
Botoxpriser
Botox varierar i pris. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.
Exempelvis om du vill behandla botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botoxgummysmile för att nämna förslag på områdena som vi kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Nidiskuterar vilket område du önskar göra botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången fördig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin synpå vilken botoxbehandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat https://www.gotaklinik.se/.
Hur går det till vid en botoxinjektion?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att ta dig igenom proceduren, kostnad och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling eller om du har gjort injicering innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är hjälpande mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>